Båtverksted

Vi i Marineservice Oslo har samlet mye kunnskap under ett tak og har to av bransjens mest erfarne båtmekanikere.

Et proft og velutstyrt båtverksted

Marineservice Oslo er et merkeverksted for Yamaha, Suzuki og Mercury. Vi utfører også verkstedtjenester for andre merker og har kunnskap om det meste. Vi har samlet mye kunnskap under ett tak og har to av bransjens mest erfarne båtmekanikere. Vi har investert tungt i det innen verktøy og diagnoseutstyr for å alltid ha ny teknologi på båtverkstedet vårt.

100 års erfaring på 2 mann

Våre båt-mekanikere har bred erfaring innen sevice, reparasjon og tekniske installasjoner.Vi passer på å etterutdanne mekanikerne våre slik at de alltid holder tritt med utviklingen som skjer i markedet og vi skal være det mest kompetanserike båtverkstedet i Norge. Vi har faktisk to personer som tilsammen har over 100 års erfaring som båt-mekanikere.

Et moderne båtverksted

Enten det er tekniske installasjoner eller elektriske feil, skal du være sikker på at vi har både utstyr og kunnskapen til å utføre arbeidet. Marineservice AS har god erfaring med reparasjoner av tekniske installasjoner på de fleste båtmerker. Vi kan plastsveising av polypropylen båter, lapping av gummibåter og reparasjon av glassfiber.