Om oss

Marineservice AS er et servicesenter for båter, båtmotorer og vannscootere i Oslo. Vi har lang erfaring og høy kompetanse på våre merker.

Marineservice AS – Det smarte valget

Marineservice AS er et servicesenter for båter, båtmotorer og vannscootere i Oslo. Vi har lang erfaring og høy kompetanse på våre merker. Vi har eget delelager med originaldeler til de fleste motormerker og stor utstilling av båter, motorer, tilhengere og vannscootere i vår salgsavdeling – alt du som kunde måtte ønske, samlet på ett sted.

Utvidet garanti

Ved å kjøpe motoren din hos oss og følger vårt serviceprogram, kan vi tilby garanti opptil hele 5 + 5 år. Fabrikkgarantien er på 5 år og Marineservice AS gir utvidet 5 års garanti, dette vil si at du får totalt hele 10 års garanti på din Yamaha motor. Vi i tar oss av motorvasken etter endt sesong og kan også tilby vinterlagring av motorer opp til 25 Hk.

Serviceverksted

Marineservice Oslo er et merkeverksted med det nyeste innen verktøy og diagnoseutstyr for Yamaha, Suzuki, Mercury og Evinrude, men vi reparerer og utfører service på de fleste merker. Våre mekanikere har bred erfaring, og blir etterutdannet slik at deres kompetanse er oppdatert til enhver tid, så du kan være trygg når du leverer motoren din hos oss.