Båtliv marineservice

Så enkelt kan du leve det glade båtliv!

Time etter time med vask, puss, polering og påføring av nytt bunnstoff i halvmørket på bryggen, kan fort gi en fantastisk båtsesong en bitter ettersmak. Hos oss i Marineservice er dette en fjern tanke, erstattet av varme minner og forventninger til neste års sesong.

Gjennom å være en fullskala leverandør fra A til Å, gir vi i Marineservice deg muligheten til å gi slipp på bekymringene som ofte preger livet som båteier.

Vi leverer båten klar til bruk, og henter den når sesongen er over. Alt av vedlikehold og reparasjon på både båt og motor, gjennomføres av våre eksperter, og du kan være trygg på kvaliteten i arbeidet.

Hos oss Marineservice finner du eksperter med lang erfaring og høy kompetanse på alle områder innenfor båt og motor. Vi jobber hver eneste dag for at du skal oppleve alle godene med å eie båt, og slippe bekymringer og unødvendige kostnader. På denne måten kan du nyte båtlivet, uten bekymringer.

En fullskala leverandør

Marineservice jobber for å forenkle båtlivet, blant annet ved å være en fullskala leverandør for alle kundene sine. Dette innebærer at kunden får god service og oppfølging fra første kontaktpunkt, til vedkommende ønsker å selge sin siste båt.

Det skal være enkelt å kjøpe, eie og å selge båt. Det er da man kan nyte båtlivet”, Thomas Edvardsen, daglig leder i Marineservice AS.

Det er enkelt å si at Marineservice leverer en fullstendig tjeneste, men hva innebærer det egentlig for deg som ønsker å kjøpe båt? La oss gå gjennom prosessen fra start til slutt, slik at du kan få et mer helhetlig bilde av tjenesten Marineservice tilbyr i dag.

 

1. Velg deg din drømmebåt

Vet du hva slags båt du er på jakt etter kan du finne denne i butikken som ligger på Skedsmokorset. Her har vi et svært godt utvalg av modeller fra kjente merker som Finnmaster, Husky, Pioneer, Highfield, Ryds og Invictus.
Hos oss kan du finne din drømmebåt enten den er 10 fot, eller 30 fot.

I tillegg er vi autorisert forhandler og reparatør av Yamaha motorer, og har lang erfaring og høy kompetanse på vedlikehold av motorer fra både Mercury og Suzuki.

Er du usikker på hva slags båt som passer dine behov, kan ekspertene i butikken hjelpe deg med å finne båten du kan nyte sommerdagene med.

Finnmaster husky båtliv kjøpe båt

2. Båten leveres klar til bruk på vannet

Etter du har valgt båten og motoren som passer ditt behov, kan du slappe av og glede deg til å starte båtsesongen. Vi leverer nemlig båten direkte til båtplassen din, dersom den befinner seg i Oslo eller omegn. Dermed slipper du å anskaffe båthenger, samt oppbevaring og vedlikehold av denne når den ikke er i bruk.

Motor og båt er ferdig montert og klart til bruk. I teorien kan du legge ut på årets første tur allerede når den legges til på bryggeplassen din. På dette tidspunktet er alt du trenger å tenke på, båtplass og drivstoff.

Finnmaster T9 med Yamaha båtmotor - båtliv

 

3. Alle servicebehov dekket under hele eierforholdet

Underveis i båtsesongen kan det oppstå situasjoner der du har behov for service på båt eller motor. Vi i Marineservice har alle godkjennelser i alle distanser. Som autorisert servicepartner og forhandler av motorer fra Yamaha, kan du alltid finne og få hjelp med din motor fra Yamaha.

Vi i Marineservice er også autorisert verksted og forhandler av motorer fra Suzuki og Mercury. Våre dyktige ansatte har lang erfaring i vedlikehold og reparasjon av båtmotorer, og er godkjent båtverksted gjennom Norboat. På denne måten kan du være sikker på at din båt og motor får behandlingen den trenger.

Pioner med Yamaha båtmotor - Vedlikehold båt

4. Vedlikehold og opplag på vinterhalvåret

Etter endt båtsesong er det mye arbeid som skal gjøres for at båten skal holde seg på godt som mulig, så lenge som mulig. Dette inkluderer vask både innvendig og utvendig, pussing, polering og mye mer. I stede for at du skal trenge å stå ute gjennom sene høstkvelder og med halvfrosne fingertupper før båten pakkes inn i plast, tar vi over all jobben.

Vi henter båten på vannet der du befinner deg, i Oslo og omegn. Deretter utfører våre eksperter alt av vedlikeholdsarbeid på båten, før den lagres i vårt opplag. Her oppbevares båten uten påkjenninger fra vær og vind, og du slipper å bekymre deg for løse presenninger, eller vindkast.

Finnmaster s6 - Hvordan kjøpe båt

Salg eller bytte av båt

Dersom du ønsker å bytte båt kan vi bistå deg både ved salg av den gamle, og kjøp av den nye. Vi vet hva som bør gjennomføres av vedlikehold før salg, og kan hjelpe geleide deg gjennom hele prosessen. Når båten er solgt er vi behjelpelige med å finne en ny som passer dine behov.

Ønsker du kun å selge båten, uten å kjøpe ny, er dette også noe vi er behjelpelige med. Salgsprosessen kan være vanskelig å orientere seg rundt, og våre eksperter kan hjelpe deg med å sette riktig pris, og finne riktig kjøper. På denne måten kan du selge båten uten å måtte bekymre deg for svindel og tap av verdi.

 

Det skal være bekymringsfritt å eie båt

For at du best skal kunne nyte båtsesongen jobber vi for å dekke alle behovene du må ha underveis i prosessen. Dermed har du kun en forhandler å forholde deg til, noe som minsker risikoen for feilbehandling og manglende vedlikehold.

Det trenger heller ikke å være dyrt å kjøpe båt. Vi i Marineservice tilbyr smarte finansieringsmodeller som gjør det trygt og enkelt å investere i en båt. Vi tar utgangspunkt i din nåværende situasjon og tilpasser modellen slik at den passer for deg. Dette åpner for trygge finansielle rammer rundt båtlivet, og du slipper overraskelser underveis.

Er du i markedet for ny båt? Legg turen til vår butikk på Skedsmokorset for en hyggelig båtprat! Sammen kan vi finne den enkleste og beste veien til en vellykket båtsesong!

Del gjerne: